Resultaten 1-6 van 154

31 aug
Theaterdriedaagse voor vierdejaarsleerlingen

De dramaleerlingen van tL, havo en vwo 4 hebben een driedaagse theaterworkshop bij Theatergroep Aluin gevolgd met het thema 'Romeo en Julia'. Ze werken met professionele acteurs aan dit verhaal en geven er een eigentijdse draai aan. Tijdens deze workshop werken de leerlingen toe naar een presentatie.

1 jul
'Science on stage' vlog

Expert Silvio is dit weekend bij het congres 'Science on stage' in Hongarije. Speciaal voor ons heeft hij een verslag gemaakt over over al zijn belevenissen! Kijk snel verder...

Appen met leerlingen van het Amadeus Lyceum

Tussen de miljarden berichten die elke dag verzonden worden via WhatsApp kun je vanaf de herfstvakantie ook appjes van het Amadeus Lyceum vinden. Speciaal voor leerlingen uit groep 8 introduceert de school een ‘leerlingentelefoon’.

11 jul
Sponsoractie Solidariteitsfonds

Om aandacht te vragen voor het Solidariteitsfonds loopt Reinier op 24 september de marathon in Berlijn. Met deze sponsoractie gaat hij de uitdaging aan om het Solidariteitsfonds te vullen.

30 jun
Prachtige eindexamen uitslag Amadeus Lyceum;