Resultaten 1-6 van 134

23 mrt
Protest presentaties HV3

Op 23 maart vonden de ‘Protestpresentaties’ plaats in de theaterzaal door heel HV3. De klassen hebben allemaal een tekst of liedje geschreven in het Spaans of Frans waarin zij een probleem beschrijven. De beste groepjes hebben dit gepresenteerd voor de andere klassen.

16 mrt
Muziekavond Americana

16 maart, de grote dag van het optreden. Weken lang hebben we gewerkt aan Americana muziek. De klassen uit T3, H4, V4 & V5 hebben zich de afgelopen weken verdiept in de americanamuziek. Bekende nummers van artiesten als Dolly Parton en Douwe Bob klonken door de muzieklokalen in de afgelopen weken.

14 mrt
Drukte bij stemhokjes Amadeus Lyceum

Geïmproviseerde stemhokken, veel verkiezingsposters en een stembus vormden op 14 maart op het Amadeus Lyceum het decor waarin leerlingen hun favoriete volksvertegenwoordiger konden kiezen.

23 mrt
Wintersport Amadeus Lyceum - 16/17

Wat schijnt het zonnetje fijn, toch blikken we nog even terug naar een maand geleden .. Bekijk hier het volledige filmpje van leerling Mart Lukkassen!

14 mrt
Me Myself and I

Afgelopen dinsdagavond 14 maart vond de grote afsluiter van de kunstvakken plaats. Prachtige kunstwerken, intense monologen en sfeervolle muziekstukken werden door de eindexamenleerlingen aan ons gepresenteerd.

10 mrt
Creating cities

Deze week zijn wij met 3 klassen (vwo 4) aan de slag gegaan met het invulling geven aan een nieuwe wijk in leidscherijn. Het gebied waar de nieuwe wijk leeuwenstijn moest komen, werd verdeeld in 6 vlakken. elk groepje kreeg een vak waar zij hun invulling aan moesten geven.