Resultaten 1-6 van 148

27 jun
Het Amadeus Lyceum presenteert: Deirdre, fotomodel op het Amadeus lyceum

Wisten jullie dat er een hoop talenten op het Amadeus lyceum zitten? Een van onze talenten heb ik mogen interviewen: Deirdre uit klas V5b, sinds twee jaar fotomodel. Graag geeft ze een kijkje in de modellenwereld. Door Olivia Oñorbe Genovesi

9 jun
U talent bezoekt TU Delft

Vrijdag 9 juni waren de leerlingen van U-talent bij de TU en YesDelft voor de jaarlijkse U-Talentexcursie.

De Koning Sterft

"De mensen weten,  ze weten en vergeten.”  Leerlingen van het Amadeus Lyceum: Lente Bongers, Elise van Luijn, Maaike de Graaff, Luuk Straver en Tess Verheyen spelen 'De Koning Sterft' van Eugène Ionesco. Een voorstelling over een koning die wordt geconfronteerd met de eindigheid van het leven. Zijn leven. De voorstelling speelt zich af in het glazen koninkrijk van Koning Berènger in de bloemenkas van Kwekerij Jongerius.

21 jun
Julieta Talamoni wint AOS Onderwijs Talentprijs 2017

Julieta Talamoni (nu nog stagiaire en volgend jaar expert Spaans) deed onderzoek bij ons op school en won hiermee een prijs! Woensdag 21 juni presenteerde ze haar onderzoeksresultaten tijdens de conferentie ‘Opleiden en onderzoek in de school 2017’. Ze was, met haar onderzoek El camino hacia conversaciones, één van de drie genomineerde voor de AOS Onderwijs Talentprijs. Tijdens het congres werd de winnaar van de prijs bekend gemaakt, met trots kunnen we vertellen dat Julieta met de eerste prijs terug is gekeerd naar het Amadeus!

8 jun
Jubileumjaar: Cliënten Abrona in het zonnetje tijdens sportdag op het Amadeus Lyceum

Voor het vijfde jaar op rij werd op het Amadeus Lyceum voor ongeveer 70 cliënten van Abrona de jaarlijkse sportdag georganiseerd. Vierentwintig leerlingen uit verschillende leerjaren begeleidden de cliënten tijdens diverse spellen in de sporthal van de Cultuurcampus. “We hebben er zin in en dat het een jubileumjaar is maakt het wel extra bijzonder” aldus Harm Beishuizen van Abrona. De ochtend stond in het teken van diverse spellen, maar er werd vooral veel gejuicht, gelachen en gedanst op de muziek van de Abrona huisband.

De Nacht van de Kakkerlak – nieuwe familievoorstelling van De Vrijstaat