Resultaten 1-6 van 152

11 jul
Sponsoractie Solidariteitsfonds

Om aandacht te vragen voor het Solidariteitsfonds loopt Reinier op 24 september de marathon in Berlijn. Met deze sponsoractie gaat hij de uitdaging aan om het Solidariteitsfonds te vullen.

30 jun
Prachtige eindexamen uitslag Amadeus Lyceum;

27 jun
Het Amadeus Lyceum presenteert: Deirdre, fotomodel op het Amadeus lyceum

Wisten jullie dat er een hoop talenten op het Amadeus lyceum zitten? Een van onze talenten heb ik mogen interviewen: Deirdre uit klas V5b, sinds twee jaar fotomodel. Graag geeft ze een kijkje in de modellenwereld. Door Olivia Oñorbe Genovesi

1 jul
'Science on stage' vlog

Expert Silvio is dit weekend bij het congres 'Science on stage' in Hongarije. Speciaal voor ons heeft hij een verslag gemaakt over over al zijn belevenissen! Kijk snel verder...

28 jun
Brugklasleerlingen verrassen cliënten Abrona met mooie cheque

Elk jaar sluiten de brugklasleerlingen het project ‘We Are’ af met een voorstelling. Een entreekaartje kost 1 euro en de opbrengst van de kaartjes wordt gedoneerd aan een goed doel. Dit jaar werd gekozen voor Abroodje.

21 jun
Julieta Talamoni wint AOS Onderwijs Talentprijs 2017

Julieta Talamoni (nu nog stagiaire en volgend jaar expert Spaans) deed onderzoek bij ons op school en won hiermee een prijs! Woensdag 21 juni presenteerde ze haar onderzoeksresultaten tijdens de conferentie ‘Opleiden en onderzoek in de school 2017’. Ze was, met haar onderzoek El camino hacia conversaciones, één van de drie genomineerde voor de AOS Onderwijs Talentprijs. Tijdens het congres werd de winnaar van de prijs bekend gemaakt, met trots kunnen we vertellen dat Julieta met de eerste prijs terug is gekeerd naar het Amadeus!