Resultaten 1-6 van 157

9 nov
Julieta Talamoni wint Onderwijs Talentprijs

Appen met leerlingen van het Amadeus Lyceum

Tussen de miljarden berichten die elke dag verzonden worden via WhatsApp kun je vanaf de herfstvakantie ook appjes van het Amadeus Lyceum vinden. Speciaal voor leerlingen uit groep 8 introduceert de school een ‘leerlingentelefoon’.

19 nov
Ernest van der Kwast op bezoek bij Amadeus Lyceum

Maandag 19 november kwam er een schrijver op bezoek bij H4 en V4. Ernest van der Kwast, bekend van romans als Mama Tandoori en De ijsmakers, ging in gesprek met leerlingen die een boek van hem hadden gelezen of nog zouden gaan lezen.

31 aug
Theaterdriedaagse voor vierdejaarsleerlingen

De dramaleerlingen van tL, havo en vwo 4 hebben een driedaagse theaterworkshop bij Theatergroep Aluin gevolgd met het thema 'Romeo en Julia'. Ze werken met professionele acteurs aan dit verhaal en geven er een eigentijdse draai aan. Tijdens deze workshop werken de leerlingen toe naar een presentatie.