Sponsoractie Solidariteitsfonds

11 juli

Om aandacht te vragen voor het Solidariteitsfonds loop ik op 24 september de marathon in Berlijn. Met deze sponsoractie ga ik de uitdaging aan om het fonds te vullen. Het is voor veel gezinnen niet vanzelfsprekend dat de kinderen op een werkweek meekunnen. Er zijn gezinnen die elke maand moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen.

Wij denken dat het een kleine moeite is om een bijdrage aan het Solidariteitsfonds over te maken op NL70 RABO 0306 9428 79 t.n.v. Amadeus Lyceum Vleuten, onder vermelding van sponsoractie Reinier Gruijters t.b.v. Solidariteitsfonds.

Het Amadeus Lyceum heeft op initiatief van de PMR en de ouderraad dit Solidariteitsfonds opgericht. Dit fonds is bedoeld om ouders die een meerdaagse (buitenlandse) reis voor hun zoon of dochter niet kunnen betalen, financieel te ondersteunen. Wij zijn van mening dat kosten nooit een belemmering mogen zijn om aan schoolactiviteiten mee te doen. Iedereen telt mee en wij willen dus ook graag dat elke leerling mee gaat op werkweek of stedenreis. Het Solidariteitsfonds wordt beheerd door Stichting Leergeld. Deze stichting beoordeelt alle aanvragen bij  het fonds. De Stichting Leergeld is onafhankelijk van de school.

Mijn trainingen zijn te volgen op Facebook en Instagram.

Hartelijk dank voor uw bijdrage,

Reinier Gruijters