Presentatiemiddag Groene vingers

16 mei

Op woensdag 16 mei hebben de brugklasleerlingen hun werkstuk ‘ Groene vingers ‘ gepresenteerd, een samenwerking tussen de vakken mens en natuur en beeldende vorming.

Voorafgaand aan de presentaties kozen de leerlingen in groepsverband een plant en deden hier onderzoek naar. Ze hebben informatie gezocht naar bijvoorbeeld het leefklimaat, de leefomgeving, de functie en de vorm van de plant. De resultaten uit het onderzoek werden gebruikt om een 3D sculptuur van de plant te maken. Tijdens de presentaties was het voor de bezoekers mogelijk om de sculpturen te bekijken en vragen te stellen aan de leerlingen. De leerlingen maakten een mooie (PowerPoint) presentatie over hun gekozen plant.

De presentatiemiddag werd druk bezocht, het was een leuke en leerzame middag voor zowel de kinderen als de ouders!!

~ Noel en Lotte
Stagiaires Mediateam