Resultaten 1-6 van 166

1 jun
Excursie U-Talent naar de TU in Delft

Wij zijn met U-Talent naar de Technische Universiteit in Delft geweest. Het was heel leuk. We hebben veel geleerd maar ook actieve dingen gedaan.

20 apr
Leerlingen Amadeus Lyceum dansen in stilte tijdens de ‘International Day of Silence.

Tussen de lessen door even lekker dansen met je hele klas, vrijdagochtend gebeurde dit op het Amadeus Lyceum. In vier rondes mochten alle brugklassers vijfenveertig minuten feesten in het theater. Een zaal gevuld met dansende kinderen, een DJ, flitsende lampen en honderdvijftig oplichtende koptelefoons, toch was er nauwelijks geluid te horen tijdens de ‘Silent Disco’. Door middel van de gezamenlijke stilte werd dit jaar op deze manier aandacht gevraagd voor pesten op school.

Afsluiting Taaltalent een groot succes

Presentatiemiddag Groene vingers

Op woensdag hebben de brugklasleerlingen hun werkstuk ‘ Groene vingers ‘ gepresenteerd. Dit project was een samenwerking tussen de vakken mens en natuur en beeldende vorming.

8 mrt
Creating Cities

Maandag 5 maart t/m donderdag 8 maart zijn leerlingen uit 4 vwo druk bezig geweest met het project ‘Creating Cities’. Een veelzijdig en uitdagend project waarin samenwerken, creatief denken en het zoeken van oplossingen een hoofdrol spelen.

Gouden Schoolkantine Schaal 2018

Vol trots kunnen wij melden dat onze school de ‘Gouden Schoolkantine Schaal 2018’ van het Voedingscentrum heeft verdiend. Hiermee laten wij zien dat de schoolkantine gezond is ingericht. Om de Gouden Schoolkantine Schaal te bemachtigen moet het aanbod uit minimaal 80% betere keuzes bestaan. Ook is de aankleding van de kantine zodanig dat leerlingen worden gestimuleerd een gezonde keuze te maken.