Huiswerkbegeleiding

Vanaf dit schooljaar biedt het Amadeus Lyceum huiswerkbegeleiding aan door Studiekring.

Studiekring verzorgt al 15 jaar studiebegeleiding en bijles voor leerlingen in het voortgezet onderwijs en groep 7 en 8 van de basisschool, ter aanvulling op het onderwijs op school.

Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je drie, vier of vijf middagen per week in een motiverende omgeving aan het huiswerk. Aan het einde van de middag is meestal je huiswerk klaar, zodat er thuis geen zorgen meer zijn over je schoolwerk.

Als je extra hulp nodig hebt bij plannen en overzicht krijgen, dan is er ook het studiementoraat. Als je achterstand hebt bij een bepaald vak, dan biedt Studiekring tevens individuele bijles. Hiervoor kom je één of meerdere uren per week bij een vaste docent en krijg je dan les in een schoolvak, of hulp bij planning van het schoolwerk.